• wie
  • wat
  • waar_menu
  • menu_waarom
  • wanneer_menu
  • werk_menu
  • contact_menu

Wat

Van idee tot vormgeving - nagenoeg alle vormen van vormgeving. Vlin vormgeving staat klaar voor de uitvoering van uw communicatiemiddelen zoals: huisstijlen, tijdschriften, logo-ontwerp, webdesign, folders, advertenties, fotobewerking, restyling, et cetera.

Samensmelting

Het samensmelten van tekst en beeld tot een dusdanig eindresultaat dat er reacties op komen, dát is grafische vormgeving waar Vlin vormgeving naar streeft. Voor iedere branche is een andere benadering nodig om de juiste reacties te krijgen. Vlinvormgeving verdiept zich in de doelgroep, het medium én de boodschap voordat het ontwerp met de juiste toon gezet kan worden.

Contact met uitvoerder

Onder DTP (Desktop Publishing) verstaat Vlin vormgeving het bij elkaar brengen van tekst en beeld tot een harmonieus geheel, afgestemd op de wensen van de opdrachtgever. Dit vereist meer dan alleen een goed opmaakprogramma. Inzicht in typografie, kennis van de grafische technieken en afstemming met drukkerijen zijn noodzakelijk om tot een goed eindresultaat te komen.

Beeldmanipulatie

Om tot de juiste compositie te komen, of om bijvoorbeeld een andere achtergrond achter een object te plaatsen, zal het beeld bewerkt moeten worden. Zo kunnen er tal van redenen zijn om een foto te retoucheren. Iets meer groen in een foto of iets meer rood eruit? Laat het aan de professional over en het resultaat is verbluffend natuurgetrouw. Vlin vormgeving is zo'n professional.

Complete pakket

Bent u een startende ondernemer en op zoek naar een eigen bedrijfsidentiteit? Of een 'oude rot in het vak', maar u heeft ook al net zo lang dezelfde huisstijl en u bent op zoek naar iets nieuws? Vlin vormgeving gaat samen met u kijken en zal door een combinatie van de eerder genoemde technieken, kennis en creativiteit met u toewerken naar een vlinderachtig mooi eindresultaat - van visitekaartje, via foldermateriaal en website tot het ontwerp voor uw complete gevelreclame.